پستانک

نمایش 1–18 از 106 نتیجه

پستانک، مهم‌ترین قلم در لیست سیسمونی نوزاد است! اغراق هم نکرده‌ایم. این اختراع ساده هر نوزادی را آرام می‌کند. هر نوزادی، حتی نوزاد شیرین اما پر سروصدای شما را. یک پرستار کودک همراه، کارا و البته ارزان.

در ادامه نگاهی بیندازید به قیمت خرید انواع پستانک نوزاد ارتودنسی و پستانک سیلیکونی


اصلا پستانک چیست؟

اگر نمی‌دانید پستانک چیست واقعا چگونه از این صفحه سر درآورده‌اید؟!

شاید بپرسید از کجا بدانم که نوزادم به پستانک نیاز دارد؟

نوزاد شما پر از اطلاعات است. برای اینکه بفهمید که چه موقع نوزاد شما به پستانک نیاز دارد، به این نشانه‌ها دقت کنید:
  • مشتاقانه سر شیشه شیر را می‌مکد، حتی زمانی که خالی است.
  • سینه شما را می‌مکد اما شیر نمی‌خورد و وقتی او را از سینه خود جدا می‌کنید، ناراحت می‌شود.
  • انگشتان دستش را می‌مکد.
  • گوشه قالی و اسباب‌بازی‌هایش را می‌مکد.
این نشانه‌ها شما را مطمئن می‎کند که کوچولوی شما به دنبال پستانک می‌گردد. البته بعضی بچه‌ها از خود علائمی بروز نمی‌دهند. برای همین برای اینکه بدانید که آیا نوزاد شما به پستانک نیاز دارد یا نه، به سادگی یکی برای او بخرید و ببیند آیا از آن خوشش می‌آید یا خیر.

سن مناسب برای پستانک

اینکه از چه سنی به کودکتان پستانک بدهید، بستگی به شما دارد: آیا می‌خواهید از سینه خود به او شیر بدهید یا اینکه می‌خواهید از شیشه شیر استفاده کند.

اگر انتخاب شما شیشه شیر باشد:

اگر تصمیم گرفته‌اید با شیشه شیر به کوچولوی خود غذا بدهید، می‌توانید از همان ابتدا به او پستانک بدهید. بعضی از کارشناسان نظرشان بر این است که قبل از اینکه به نوزاد خود پستانک بدهید، نشانه‌های احتیاجات او را درک کنید. یعنی درک کنید که نوزاد شما موقع ناراحتی و احتیاج به خواب و غذا چه علائمی از خود بروز می‌دهد. بعد از این می‌توانید به نوزاد خود پستانک بدهید.همین کارشناسان معتقدند که اول اجازه دهید نوزاد شروع به افزایش وزن کند بعد به او پستانک بدهید. افزایش وزن نوزاد معمولا از ۱۰ روزگی شروع می‌شود.

اگر می‌خواهید از سینه شیر بدهید:

بعضی از کارشناسان می‌گویند که اگر دوست دارید از سینه به نوزاد خود شیر دهید، بهتر است تا شش هفتگی او صبر کنید. یا بهتر این است که تا زمانی صبر کنید که با روال روزانه شیرخوارگی او عادت کنید.شاید بپرسید این صبر برای چیست؟ ساده است! این صبر برای این است که نوزاد شما بین سینه شما و نوک پستانک بتواند تمایز قائل شود.جالب است بدانید فرآیند مکیدن نوک سینه با نوک پستانک متفاوت است. تغییر بین این دو ممکن از بعضی از نوزادان را به اشتباه بیندازد. به این عارضه، گیجی نوک سینه گفته می‌شود. این عارضه باعث می‌شود نوزاد به درستی نوک سینه را نمکد و در نتیجه گرسنه بماند. (چیزی که مطمئنا شما نمی‌خواهید)به خاطر همین لازم است ابتدا مدتی نوزاد بدون پستانک باشد تا به خوبی با نوک سینه آشنا شود.

زمان تعویض پستانک نوزاد

کیفیت پستانک بعد از مدتی کاهش پیدا می‌کند و لاز است آن را تعویض کنید. اینکه چند وقت به چند وقت نیاز است پستانک نوزادتان را تعویض کنید بستگی دارد به اینکه نوزاد شما چقدر شدید آن را مک می‌زند و چندبار در روز از آن استفاده می‌کند.علائمی که می‌گوید پستانک باید تعویض شود:- سوراخ یا پارگی در نوک پستانک- وجود نواحی رنگ پریدگی در پستانک- کش آمدگی نوک پستانک- خرابی پلاستک محافظ و حلقه پستانک- شل شدن قسمتی از پستانک- چسبندگی نوک پستانک حتی بعد از شستشودقت کنید که گه گاه چک کنید که نوک پستانک به محافظ آن چسبیده باشد. این چک کردن برای این است که نوک پستانک ناگهان به گلوی نوزاد نپرد.

چگونه پستانک را تمیز کنیم؟

تمیز کردن پستانک ساده است: آن را در مخلوط آب داغ و صابون بیندازید. با یک برس نوک پستانک را از داخل شسته و سپس آن را آب بکشید.بعد از تمیز کردن پستانک ممکن است متوجه وجود بخار یا آب در نوک پستانک شوید. این مساله یک چیز عادی است و با گذاشتن پستانک در جای خشک، آب آن کاملا بخار می‌شود.بهتر است یکی دو پستانک اضافه داشته باشید تا بتوانید زمانی که یکی در حال خشک شدن است، از دیگری استفاده کنید.نکته: هر بار که یک پستانک جدید می‌خرید قبل از مصرف آن را یک بار بشویید.

جنس پستانک

وقتی از جنس پستانک صحبت می‌کنیم منظور ما جنس نوک پستانک است. هر چند بقیه قسمت‌ها پستانک هم ممکن است جنس مخصوص به خود را داشته باشند، اما قسمت مهم پستانک همان نوک آن است.

پستانک سیلیکونی

پستانک سیلیکونی از ماده سیلیکون ساخته می‌شود. خاصیت سیلیکون این است که راحت تمیز می‌شود و بو به خود نمی‌گیرد. این دو ویژگی آن را ماده‌ای مناسب برای ساخت پستانک می‌کند.پستانک سیلیکونی را می‌توان به راحتی در ماشین ظرفشویی شست مگر اینکه روی بسته پستانک دستورالعمل دیگری نوشته شده باشد.

پستانک لاتکس

لاتکس ماده‌ای است که از سیلیکون نرم‌تر و منعطفتر است. بعضی از نوزادان هم لاتکس را ترجیح می‌دهند.عیب لاتکس ماندگاری کم آن نسبت به پلاستیک سیلیکونی و پلاستیکی است.بهتر است پستانک لاتکس را در ماشین ظرفشویی نشویید. و مراقب باشید که نوزاد شما به لاتکس حساسیت نداشته باشد.

پلاستیک سخت

این ماده خیلی متداول نیست. خاصیت پلاستیک ماندگاری آن است و به راحتی تمیز می‌شود.یک عیب پستانک نوزاد پلاستیکی این است که خیلی از کودکان این جنس را نمی‌پسندند. عیب دیگر آن این است که پستانک پلاستیکی ممکن است بعد از مدتی حاشیه تیزی ایجاد کرده و به دهان نوزاد آسیب بزند.

نکات بیشتر در رابطه با پستانک نوزاد

اگر نوزاد شما پستانک را کف خانه می‌اندازد، آن را با آب داغ بشویید. اگر آن را بیرون خانه می‌اندازد، آن را با آب صابون داغ بشویید.یک جای مشخص برای پستانک‌ها در نظر بگیرید تا از گم شدن آن‌ها جلوگیری کنید. درست مانند سوئیچ ماشین.

انواع پستانک نوزاد

پستانک نوزاد به جز جنس، انواع متفاوتی از نظر شکل دارد. دو نوع کلی پستانک ارتودنسی و پستانک سرگرد در بازار موجود است.پستانک سرگرد دارای نوکی شبیه یک توپ کوچک است. در مقابل آن، پستانک ارتودنسی قرار دارد که پایین نوک آن تخت و سر آن گرد است. این شکل برای راحتی زبان و سقف دهان نوزاد طراحی شده است. پستانک ارتودنسی به گونه‌ای است که از مشکلات مربوط به رشد ناصحیح دندان‌ها جلوگیری کند.

سن گرفتن پستانک از کودک

متخصصان می‌گویند که بهترین زمان برای گرفتن پستانک از نوزاد مابین سنین ۱ تا ۲ سالگی است. آن هم به این دلیل که هیچ دلیل قانع کننده‌ای برای مفید بودن پستانک بعد از سن یک سالگی یافت نشده است.با این حال آمارها نشان می‌دهند که نصف بچه‌ها تا سن ۲۸ ماهگی از پستانک دست نمی‌کشند. ۳۰ درصد بچه‌ها تا سن ۳۶ ماهگی پستانک را دوست دارند و در سن ۴ سالگی ۱۰ درصد بچه‌ها هنوز عادت مکیدن پستانک را از دست نداده‌اند.